Loading...

Erfarene revisorer søges

Efter overtagelse af PwC' kontorer i Ringkøbing og Skjern er vi klar til yderligere styrkelse af medarbejderstaben.

Vi søger derfor erfarne medarbejdere - gerne med HD eller cand.merc.aud. baggrund samt en statsautoriseret revisor med mulighed for partnerskab - til Partner Revision i Ringkøbing og Skjern.

Kunne du tænke dig nye og spændende udfordringer? - så har vi jobbet til dig!

Du bliver en del af en dynamisk og ambitiøs organisation med mange udviklingsmuligheder, og du får selvstændigt ansvar for en række interessante kunder inden for forskellige brancher.

Som revisor hos Partner Revision bliver du en del af en moderne arbejdsplads, hvor der er plads til udvikling – fagligt såvel som personligt.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte:

statsautoriseret revisor Henrik Dalgaard på tlf. 20 20 03 45 eller
statsautoriseret revisor John Andersen på tlf. 20 12 66 85.

Mail din ansøgning til Jeanette Bjerregård på jb@partner-revision og læs mere om Partner Revision på www.partner-revision.dk.

Vores værdier

Stolthed

Vi udviser stolthed af vores arbejdsplads, og hos Partner Revision er vi alle en del af en stor familie. Det kan både ses i vores løsninger og mærkes, når vi møder dig.

Proaktiv

Vi er proaktive i samarbejdet med kunder og kolleger og tænker i godt købmandsskab til glæde for vores kunder og for Partner Revision. Vi er idéskabere, så vi med rette kan kalde os kundens rådgivende revisor og økonomiske sparringspartner.

Højt fagligt niveau

Kunder og kolleger skal kende os for en høj grad af troværdighed og tillid, som vi sikrer gennem, at vi altid har et højt fagligt niveau i vores rådgivning.

Positiv indgangsvinkel

Det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi tilstræber altid at angribe udfordringerne hos kunderne og internt hos Partner Revision med en positiv indstilling, samt gennem konstruktiv kritik i en fri og åben omgangsform. Vi skal blive bedre til at rose hinanden.

Ansvarlighed

Vi er loyale overfor vores kunder og kolleger og holder, hvad vi lover.

Engagement

Vi er dybt engageret i at løse opgaverne hos vores kunder, ligesom vi har en fleksibel og forandringsparat adfærd og indstilling overfor kunder og i løsningen af vores interne arbejdsopgaver. Vi er nærværende og tilgængelige både i forhold til vores kunder og internt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up