Loading...

Revisor og erhvervsservicemedarbejder til Partner Revision Videbæk

Vi søger positive og engagerende medarbejdere til vores afdeling i Videbæk.

Hos Partner Revision bliver du en del af et friskt og spændende miljø, hvor vi deler vores viden med hinanden. Vi har store forventninger til hinanden, så du skal være engageret og have vilje til konstant forandring, forbedring og til at tage medansvar.

Revisor til Videbæk kontoret
Som revisor bliver det din opgave at udarbejde regnskaber for små og mellemstore virksomheder og proaktivt at rådgive og vejlede kunderne – for deres behov er altid i centrum.

Erhvervsservicemedarbejder til Videbæk
Som erhvervsservicemedarbejder kommer du til at arbejde med områder som bogføring, lønadministration og momsafregning, og du skal være fortrolig med de mest gængse IT-systemer.

Mail din ansøgning til ojs@partner-revision.dk senest 17. december 2017.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Ole Jespersen-Skree på tlf. 7214 4223.

Vores værdier

Stolthed

Vi udviser stolthed af vores arbejdsplads, og hos Partner Revision er vi alle en del af en stor familie. Det kan både ses i vores løsninger og mærkes, når vi møder dig.

Proaktiv

Vi er proaktive i samarbejdet med kunder og kolleger og tænker i godt købmandsskab til glæde for vores kunder og for Partner Revision. Vi er idéskabere, så vi med rette kan kalde os kundens rådgivende revisor og økonomiske sparringspartner.

Højt fagligt niveau

Kunder og kolleger skal kende os for en høj grad af troværdighed og tillid, som vi sikrer gennem, at vi altid har et højt fagligt niveau i vores rådgivning.

Positiv indgangsvinkel

Det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi tilstræber altid at angribe udfordringerne hos kunderne og internt hos Partner Revision med en positiv indstilling, samt gennem konstruktiv kritik i en fri og åben omgangsform. Vi skal blive bedre til at rose hinanden.

Ansvarlighed

Vi er loyale overfor vores kunder og kolleger og holder, hvad vi lover.

Engagement

Vi er dybt engageret i at løse opgaverne hos vores kunder, ligesom vi har en fleksibel og forandringsparat adfærd og indstilling overfor kunder og i løsningen af vores interne arbejdsopgaver. Vi er nærværende og tilgængelige både i forhold til vores kunder og internt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up