Loading...

Nu kan der ansøges om rentefrit lån

Corona6. maj 2020

Nu er det muligt på virk.dk at ansøge om et rentefrit "momslån" eller "lønsumslån". Ansøgning skal ske i perioden 5. maj til og med 15. juni 2020. Ansøgningsproceduren er ret enkel, og den kan foretages af virksomheden selv eller af en rådgiver.

Som en del af corona-hjælpeforanstaltningerne er der nu mulighed for, at små og mellemstore virksomheder kan få et rentefrit lån hos Skat, som skal tilbagebetales 1. april 2021.

Det er den moms, der er betalt for 2. halvår 2019 (små virksomheder) eller 4. kvartal 2019 (mellemstore virksomheder), der kan søges udbetalt som lån.

På tilsvarende vis er det muligt at få et lån baseret på lønsumsafgift, for de virksomheder der har afregnet lønsumsafgift efter den såkaldte metode 4 med frist 15. april 2020.

Der er visse krav, som virksomheden skal opfylde for at få lånet. Læs mere om disse krav her.

Vi er naturligvis klar til at fortælle dig mere om mulighederne og eventuelt hjælpe dig med ansøgningen.

Tilbage til oversigten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up