Loading...

Slutafregning af kompensation

Det er dyrt at glemme slutafregning på COVID-19 kompensationer.

Corona1. september 2022

Senest 30. november 2022 skal der være foretaget slutafregning på alle kompensationsordninger, man har ansøgt ved Erhvervsstyrelsen i forbindelse med Covid-19.

Får man ikke slutafregnet, betyder det, at man skal betale hele den modtagne kompensation tilbage.

Det gælder for lønkompensation, kompensation for faste omkostninger og kompensation for tabt omsætning, ansøgt gennem Erhvervsstyrelsen.

Virksomhederne har fået besked i Digital Post, når de skulle indberette til slutafregningen.

På 'Mit Virk' kan man få et overblik over de ordninger og kompensationsperioder, virksomheden skal indberette til slutafregning hos Erhvervsstyrelsen.

Se mere om, hvordan slutafregning foregår her: https://virk.dk/vejledning/slutafregning/saadan-foregaar-slutafregning/

Det er virksomhedens ansvar at få foretaget slutafregningen, også selvom revisor eller en anden i sin tid eventuelt har assisteret med at ansøge om kompensationen. Derfor er det vigtigt, at virksomheden tjekker sin digitale postkasse samt danner sig et overblik på 'Mit Virk', om der er nogle slutafregninger, som mangler.

Nogle virksomheder kan af Erhvervsstyrelsen blive pålagt revisorerklæring på slutafregningen.

Har du brug for hjælp til slutafregningen, eller er du usikker på, om du mangler slutafregning for nogle kompensationer, så kontakt snarest muligt din revisor for at få en snak herom.

Ovenstående frist og link gælder kun for kompensationsordninger gennem Erhvervsstyrelsen.

For eventuelle kompensationer gennem andre styrelser, eksempelvis Slots- og Kulturstyrelsen, kan der gælde andre frister, og der henvises til den aktuelle styrelses hjemmeside.

Tilbage til oversigten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up