Loading...

Vi er til stede – bare ikke så meget fysisk

Corona12. marts 2020

Partner Revision tager situationen omkring Coronasmitte i Danmark roligt, men er samtidig meget bevidste om alvoren og det ansvar, der følger med.

Derfor følger vi sundhedsmyndighedernes og regeringens anbefalinger. Det betyder, at vi internt har gjort tiltag for at minimere smitterisikoen.

Vore medarbejdere kan i stor udstrækning arbejde hjemmefra, og det vil vi strukturere bedst muligt. Bemandingen på vore kontorer vil være minimal i de kommende to uger. Vi vil fortsat kunne træffes på mail og vore normale telefonnumre. Møder, som kan udskydes, vil blive det, og andre kan måske afholdes som telefonmøder. Vi holder kun absolut nødvendige fysiske møder, hvor vi naturligvis iagttager sundhedsstyrelsens udmeldte forholdsregler.

Vi står midt i vores travleste tid, så vi vil fortsætte i højt gear med at løse opgaver, også selv om vi ikke er til stede på kontorerne. Det er selvfølgelig en balancegang, og nogle ting vil få en længere ekspeditionstid.

Det er en privilegeret situation, vi trods alt står i, når vi ser på de udfordringer, nogle af vore kunder oplever som følge af den her helt ekstraordinære tilstand, som Danmark befinder sig i lige nu.

Vi krydser fingre for, at vi ved fælles hjælp medvirker til, at vi alle kommer bedst og hurtigst muligt ud på den anden side af denne kritiske situation.

Tilbage til oversigten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up