Loading...

Vigtigt at indberette slutafregning for kompensationsordninger til tiden

Ellers skal hele det modtagne kompensationsbeløb betales tilbage

Corona15. april 2021

Virksomhederne modtager i disse dage besked i deres digitale postkasser om, at der skal laves slutafregninger på de kompensationsordninger, som de har benyttet sig af. De får en besked for hver ordning, når det er tid til slutafregning. 
Det er vigtigt, at disse slutafregninger gennemføres, også selv om man ikke mener, at der er reguleringer til det, man oprindeligt ansøgte om. Får man ikke lavet slutafregningen til tiden, så skal virksomheden tilbagebetale det fulde beløb modtaget i kompensation. 
Der er ikke åbnet for alle ordningers slutafregninger endnu, men 30. juni 2021 er sidste frist for følgende ordninger: 

· Lønkompensation 9/3 - 29/8 2020 
· Faste omkostninger 9/3 - 8/7 2020 
· Selvstændige og freelancere 9/3 - 31/8 2020 

Se nærmere herom i faktaark fra Erhvervsstyrelsen: Faktaark om slutafregning

Vi står selvfølgelig til rådighed med råd og vejledning, herunder klargøring af dokumentationer, som skal bruges i forbindelse med slutafregningen, som virksomheden selv skal indberette, idet der sluttes af med tro- og loveerklæring.

Tilbage til oversigten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up