Loading...

Vestjysk Viden

Vi bor og arbejder lige her, hvor vores kunder driver deres virksomheder.

Samtidig rådgiver vi lokalt med udgangspunkt i de unikke forhold, som vi har her i Naturens Rige. Derfor kender vi dine udfordringer med at drive virksomhed i det vestjyske. Vi mener nemlig, at faglighed og lokalkendskab giver mere værdi sammen. Vi kalder det for Vestjysk Viden.

Statsautoriserede og lokale på samme tid

Vi er 70 kompetente kollegaer i Ringkøbing, Skjern og Videbæk, og heraf er 6 statsautoriserede revisorer med bopæl i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Vi kan derfor stille med de bedste kompetencer kombineret med en stor viden om lokalområdet. Uanset hvor stor eller lille din virksomhed er, så får du adgang til Vestjysk Viden, når du vælger Partner Revision.

 

Lokalt vokseværk hos Partner Revision i Vestjylland

Vi tror på, at kunderne får den bedste oplevelse, at når vi kombinerer sunde vestjyske værdier og et stort lokalkendskab med stærke faglige kompetencer.

Derfor er vores fokus også på, at vi skal øge aktiviteterne lokalt. I 2020 overtog vi derfor PwC´s aktiviteter i Skjern, og senest har vi også overtaget aktiviteterne fra EY i Ringkøbing efter, at begge parter har samlet kontorerne uden for Ringkøbing-Skjern Kommune.

Det betyder, at vi hos Partner Revision har budt velkommen til en række nye - men meget erfarne og kompetente medarbejdere. Med sig har de taget en lang række kunder, som, vi gør vores ypperste for, skal føle sig trygge og godt behandlet her hos Partner Revision.

Varmt velkommen til Partner Revision og velkommen til Vestjysk Viden.

 

Hvad er Vestjysk Viden?

Vi kender udfordringerne

Vi ved, hvad der rører sig lokalt, og vi kender dine udfordringer med at drive virksomhed i det vestjyske.

 

Vi har kompetencerne lokalt

Ingen opgave er for stor eller for lille til, at vi kan løse dine udfordringer. Vi har samlet de rette kompetencer lokalt.

 

Vi løser opgaverne lokalt

Når du beder os om at løse en opgave, så kan du være sikker på, at den løses i den lokale afdeling.

 

Vi bakker op lokalt

De lokale foreninger og klubber skaber stor værdi for Vestjylland. Derfor er vi stolte sponsorer og bakker op lokalt.

 

Vi er tæt på dig

Hvis din virksomhed ligger i Ringkøbing-Skjern Kommune, så har vi også en afdeling tæt på dig.

 

Vi bor her også

Det er en fordel for os, at vi kender det område, hvor vores kunder driver virksomhed. Derfor bor mange af os lokalt.

 

Vi satser og tilbyder masser af udfordring lokalt

Vi satser på vores lokale afdelinger i Ringkøbing, Skjern og Videbæk, og derfor har vi inden for kort tid budt velkommen til 10 nye medarbejdere. Der er nemlig masser af udfordringer og karrieremuligheder lokalt, og det sætter vi stor pris på at kunne tilbyde.

Ringkøbing, Skjern eller Videbæk?

I Ringkøbing-Skjern Kommune er Partner Revision det mest lokale revisionsselskab med tre afdelinger. Du behøver ikke køre ud af kommunen, når du har brug for kompetent rådgivning. Vi klarer alle opgaver lokalt.

Skjern

Erhvervsparken 7B
6900 Skjern

Tlf. +45 97 35 18 11
E-mail: skjern@partner-revision.dk

Videbæk

Hjejlevej 16
6920 Videbæk

Tlf. +45 97 17 17 44
E-mail: videbak@partner-revision.dk

Ringkøbing

Birkmosevej 20A, 1.
6950 Ringkøbing

Tlf. +45 97 32 10 55
E-mail: ringkoebing@partner-revision.dk

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange forskellige forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up