Loading...

Vi er til stede – bare ikke så meget fysisk

Partner Revision tager situationen omkring Coronasmitte i Danmark roligt, men er samtidig meget bevidste om alvoren og det ansvar, der følger med.

Derfor følger vi sundhedsmyndighedernes og regeringens anbefalinger. Det betyder, at vi internt har gjort tiltag for at minimere smitterisikoen.

Vore medarbejdere kan i stor udstrækning arbejde hjemmefra, og det vil vi strukturere bedst muligt. Bemandingen på vore kontorer vil være minimal i de kommende to uger. Vi vil fortsat kunne træffes på mail og vore normale telefonnumre. Møder, som kan udskydes, vil blive det, og andre kan måske afholdes som telefonmøder. Vi holder kun absolut nødvendige fysiske møder, hvor vi naturligvis iagttager sundhedsstyrelsens udmeldte forholdsregler.

Vi står midt i vores travleste tid, så vi vil fortsætte i højt gear med at løse opgaver, også selv om vi ikke er til stede på kontorerne. Det er selvfølgelig en balancegang, og nogle ting vil få en længere ekspeditionstid.

Det er en privilegeret situation, vi trods alt står i, når vi ser på de udfordringer, nogle af vore kunder oplever som følge af den her helt ekstraordinære tilstand, som Danmark befinder sig i lige nu.

Vi krydser fingre for, at vi ved fælles hjælp medvirker til, at vi alle kommer bedst og hurtigst muligt ud på den anden side af denne kritiske situation.

 

Rådgivende revisorer med dig i centrum

Hos Partner Revision har vi altid haft kunden i centrum. Det er hverken nyt for os eller vores kunder. Det nye er, at vi nu fortæller det højt – blandt andet her i vores tv-spot.

Læs mere om os

Vores kompetencer

Du kan bruge Partner Revision lige, som du vil. Vi har en bred palet af kompetencer, som kan hjælpe dig med at skabe værdi i din virksomhed.

Seneste nyheder

Her finder du vores seneste artikler og publikationer inden for revision og regnskab, skat, moms og afgifter, rådgivning samt informationsteknologi.

Corona

Kompensationsordning for faste omkostninger

Denne Corona-kompensationsordning er interessant for virksomheder, som forv ...

8. april 2020

Corona

Frist for indsendelse af årsrapporter samt skatteoplysninger er udskudt

I den forløbne uge er der vedtaget forlængelse af frist for indsendelse af ...

7. april 2020

Corona

Ny hjælpepakke til dansk økonomi

Alle folketingets partier står sammen om en ny hjælpepakke til dansk økonom ...

19. marts 2020

Corona

Coronavirus – hvad gør jeg?

I skrivende stund er vi alle i sjælden grad ude af stand til at vurdere, hv ...

18. marts 2020

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up