Loading...

Karriere - bliv en del af holdet

Vi udlever værdierne samarbejde, ejerskab og kvalitet. Vi lægger vægt på din personlighed og lyst til at bidrage til et nært og professionelt arbejdsmiljø, hvor man passer på hinanden og yder lidt ekstra for de lokale kunder.

Vi er altid på udkig efter gode medarbejdere. Så vent ikke til weekenden er begyndt eller du får en friaften til at skrive den perfekte ansøgning - kontakt os idag eller send os en uopfordret ansøgning længere nede på siden. 

Kontakt os idag 

 

Gamle nok og unge nok

Vi er gamle nok til at vide, hvad vi snakker om. Unge nok til at udfordre det, vi ved.

Hos Partner Revision bliver du en del af et frisk og spændende miljø, hvor vi deler vores viden med hinanden. Vi er en lærende organisation og har store forventninger til hinanden, så du skal være engageret og have vilje til konstant forandring, forbedring og til at tage medansvar. 

Vi lægger vægt på din personlighed og lysten til at bidrage til et nært og professionelt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og yder lidt ekstra til kollegaskabet og vores lokale kunder.

Partner Revision har plads til alle dygtige revisorer og bakker op omkring dine individuelle ønsker – blot du er med til at skabe en god arbejdsplads og glade kunder. Og vi opmuntrer til videreuddannelse og refunderer som udgangspunkt udgifter til videreuddannelse som HD og cand.merc.aud.

Vores gode og grundlæggende dyder er fast forankret, mens vores værktøjer og metoder følger tidens tempo og muligheder. Hvert år ansætter vi 4-8 elever, og det er med til at holde os alle friske, at der konstant er yngre medarbejdere på vej gennem uddannelse.

Partner Revision har eksisteret siden 1968, og har en god blanding af erfarne og yngre medarbejdere. Vores lange erfaring betyder ikke, at vi hænger fast i gamle mønstre. Vi lytter meget gerne – både til vores kunder og til alt det, der foregår omkring os.

Læs mere om hvordan du bliver elev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up