Loading...

Karriere

Hos Partner Revision bliver du en del af et frisk og spændende miljø, hvor vi deler vores viden med hinanden. Vi har store forventninger til hinanden, så du skal være engageret og have vilje til konstant forandring, forbedring og til at tage medansvar.

Vi er en lærende organisation, hvor den enkelte medarbejder har individuelt ansvar, teamansvar og stor medindflydelse på sin egen afdelings drift og resultater. Og vi opmuntrer til videreuddannelse og refunderer som udgangspunkt udgifter til videreuddannelse som HD og cand.merc.aud.


Erfarne revisorer søges til Partner Revisions kontorer i Skjern

Brænder du for at være ansvarlig for din egen spændende kundeportefølje og måske tage din karriere til næste trin?

Vi har travlt og søger derfor to erfarne revisorer til at hjælpe med revision og rådgivning af vores kunder i Skjern-afdelingen.

Er du en værdiskabende og målrettet tal-jonglør med højt humør og ambitioner? Og bidrager du med engagement, effektivitet og kvalitet? Så står vi klar til at byde dig velkommen.

Vil du høre mere - eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten eller John på tlf.: 2143 4841, 2012 6685, eller mail: skjern@partner-revision.dk

Læs stillingsopslaget via online-medier - hvorfra du også kan sende din ansøgning

 

Uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter gode medarbejdere. Derfor må du meget gerne sende en uopfordret ansøgning via denne formular. Ansøgningen kan vedhæftes – eller skrives direkte i feltet ”Om mig”.

For at vi kan få et indtryk af dig, er det vigtigt, at du skriver udførligt om dig selv. Husk at vedhæfte CV samt eventuelt relevante eksamensbeviser og udtalelser.

Gamle nok og unge nok

Vi er gamle nok til at vide, hvad vi snakker om. Unge nok til at udfordre det, vi ved.

Partner Revision har eksisteret siden 1968, og har en god blanding af erfarne og yngre medarbejdere. Vores lange erfaring betyder ikke, at vi hænger fast i gamle mønstre. Vi lytter meget gerne – både til vores kunder og til alt det, der foregår omkring os.

Vores gode og grundlæggende dyder er fast forankret, mens vores værktøjer og metoder følger tidens tempo og muligheder. Hvert år ansætter vi 4-8 elever, og det er med til at holde os alle friske, at der konstant er yngre medarbejdere på vej gennem uddannelse.

Læs mere om hvordan du bliver elev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up