Loading...

Det er faktisk mere EN LIVSSTIL end et job

Friheden udgør den største post i det personlige regnskab for ægteparret Birthe og Tage Gammelgaard, der for fire år siden overtog Vedersø Klit Camping helt ude på kanten af Vesterhavet. Imens smitter den stigende interesse for udeliv og campingferie også positivt af på parrets økonomiske investering – sår’n da, som man siger herude …

Kundecases22. oktober 2019

En gammel drøm blev realiseret, da Birthe og Tage Gammelgaard for fire år siden overtog Vedersø Klit Camping. Det er verdens bedste job. Selv om det også er hårdt, siger lejrchefen Tage Gammelgaard, der bliver bakket fuldt op af sin kone: - Det er faktisk mere en livsstil end et job – og en livsstil, vi har det sjovt med. Jeg var kun væk fra pladsen to gange i løbet af sommeren. Begge dage fordi jeg skulle til frisør, smiler Birthe Gammelgaard. 

Fuld belægning

De to har tid til at tale, fordi årshjulet er på vej mod efterår. På pladsen står kun de campingvogne, der tilhører fastliggerne. Nogle af dem har stadig det lille stakit ude, som kulturklassisk dansk afmærker territoriet omkring vognen og samtidig signalerer trofasthed. Vedersø Klit Camping har 210 pladser, hvoraf de 105 er udlejet til fastliggere. Dertil kommer 19 hytter, tre mobilhomes og syv værelser – alt sammen til udlejning.

- Sidste sommer var god med fuld belægning i mange uger. I år har også været god. Vi har været nødt til at sende en del kunder videre, fordi vi havde fuldt hus, siger Tage Gammelgaard – med hoppepuderne og trampolinerne i baggrunden, som blev parrets vej ind som campingpladsejere. I 2003 blev Tage Gammelgaard første gang selvstændig, da han investerede i firmaet Blåbjerg Trampolin & Legeservice. En virksomhed ved Varde, der leverede trampoliner og hoppepuder til legepladser overalt i Danmark og med en konstant stigende eksport til udlandet. Den udvikling førte til øget interesse fra investorer, og i 2014 solgte parret firmaet. - Allerede før jeg købte virksomheden, havde jeg drømt om at købe en campingplads. Men den rigtige kom aldrig til salg, siger Tage Gammelgaard.

Lejrchefer vd et tilfælde

Det ændrede sig et år efter salget af virksomheden. Tage Gammelgaard havde konsulentopgaver for sin tidligere virksomhed og besøgte campingpladsen i Vedersø, der skulle have nye legeredskaber. - Jeg spurgte indehaveren, om han ville sælge pladsen. Det tænkte han kort over og slog til. Siden har driften og ikke mindst udviklingen af Vedersø Klit Camping ligget trygt og godt i hænderne på Gammelgaard’erne. De arbejder på pladsen i højsæsonen fra slutningen af marts, og som i dag strækker sig frem til efterårsferien i oktober. Resten af året tilbringer parret i sommerhuset i Bork. - Vi er fælles om projektet og nyder at arbejde sammen om det. Og så nyder vi friheden forbundet med at være selvstændig, siger Birthe Gammelgaard.

Investering i videreudvikling

I løbet af de fire år som indehavere har parret valgt at investere i videreudvikling af campingpladsen. Den har blandt andet senest fået et multibaneanlæg og tre moderne mobilhomes. 

- Videreudvikling er vigtig for enhver forretning. Vi mærker heldigvis også, at campingferie bliver mere populært sammen med den øgede fokus på miljøbevidsthed. Antallet af overnatninger på landets campingpladser stiger, siger Tage Gammelgaard. Og netop investeringer og forretningsudvikling er nogle af de områder, parret vender med statsautoriseret revisor Morten Olesen, Partner Revision i Skjern. Partner Revision har fungeret som revisor helt tilbage fra hoppepuderne og trampolinerne. - Når noget fungerer, er det naturligt at holde fast i samarbejdet. Partner Revision har andre campingpladser, og vi har tillid til Morten og kollegaerne. Det er det vigtigste for os, siger Tage Gammelgaard.

Spændende og udfordrende samarbejde

For Morten Olesen har brancheglidningen været forbundet med nye spændende udfordringer: - Der er specielle regler i forhold til campingpladser, men den ekspertise råder vi i forvejen over i vores mange afdelinger, som jeg kunne læne mig op ad i begyndelsen. Derudover er det inspirerende at sparre og rådgive kunder, der er så fokuserede på udvikling. Den største opgave kan nogle gange være at trykke på bremsen, fordi glæden ved initiativ er så stor, siger Morten Olesen – med et synligt og kundenært glimt i øjet til campingpladsens energiske lejrchef.

Tilbage til oversigten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up