Loading...

Finansiering

Har du brug for finansiering, så kan du med fordel bruge os som rådgiver i forhandlinger med pengeinstitutter og andre långivere. Vi har også et stort kendskab til de mange forskellige tilskudsmuligheder og kan sikre, at du får det hele med.

Din guide til finansieringskilder

Nye finansieringskilder opstår jævnligt, og er et marked i en voldsom udvikling. Derfor kan det være svært at finde rundt i. Partner Revision har stor viden om de mange muligheder for kapitalfremskaffelse, og vi kan guide dig sikkert, når du har brug for at finde og forhandle finansiering.

I nogle tilfælde er der en særlig finansieringskilde eller finansieringsform, der egner sig specielt godt til din virksomheds situation. Måske kan du få glæde af Vækstfonden, EKF (eksportkreditfonden) eller factoringsløsninger – eller måske finder vi frem til en helt anden, gunstig finansiering.

Hør mere om dine muligheder

Finansiering til dit formål

Du kan bruge os uanset, hvad der skal finansieres. Det kan være i forbindelse med opstart af ny virksomhed, ved investering i produktionsudstyr eller ved tilpasning af den løbende driftsfinansiering.

Har du brug for finansiering, så kontakt os og fortæl om formålet. Så finder vi den bedst mulige løsning.

Hør mere om dine muligheder

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up