Loading...

Driftsøkonomi

Driftsøkonomi har altid været et af vores kerneområder. Det har givet os en stor og bred erfaring, som din virksomhed kan drage nytte af. Fra prissætning af produkter til beregning af investeringer. Vi er eksperter i at sætte brugbare tal på driften.

Kalkulationer til prissætning

Det er vigtigt for din forretning, at der er helt styr på prissætningen af dine produkter og de bestanddele, der indgår heri. Vi har kompetencerne til at kigge dine kalkulationer efter i sømmene, så du er sikret det bedste udgangspunkt for korrekt prissætning.

Hør mere om dine muligheder

Overblik til investering

Når det gælder investering i nye maskiner og andet udstyr til din virksomhed, så er du eksperten. Vi kan hjælpe dig med at beregne konsekvenserne af den påtænkte investering, så du har det fulde overblik at træffe dine beslutninger på.

Hør mere om dine muligheder

Tilrettelæggelse og analyse

Vi har stor erfaring i at hjælpe virksomheder med at tilrettelægge interne forretningsgange, kontrolsystemer og lignende, så det hele foregår så effektivt og rationelt som muligt. Du kan også drage nytte af vore erfaringer med dækningsbidragsanalyser, opgørelse af lønkroner pr. omsætningskrone, følsomhedsanalyser og meget mere. Du skal bare spørge.

Hør mere om dine muligheder

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up