Loading...

Iværksætter

Som iværksætter er det vigtigt at komme godt fra start. Det kan vi hjælpe dig med. Vi tilbyder dig 3 timers gratis sparring i forbindelse med opstart af virksomhed. Det gælder både, hvis du overvejer at etablere virksomhed, hvis du har en nyetableret virksomhed, eller hvis du skal overtage en eksisterende virksomhed.

Hvad skal vi hjælpe med?

Der er en mange ting, som du skal overveje og beslutte tidligt i forløbet. Vi har stor erfaring i alle de problemstillinger og udfordringer, du møder som iværksætter – og vores sparring og rådgivning har hjulpet mange godt i gang. Vi kan f.eks. hjælpe dig med:

  • Forretningsplan og samarbejdspartnere
  • Ejerstruktur og virksomhedsform
  • Diverse registreringer og tilladelser, cvr-nummer, momsregistrering
  • Budgetter
  • Finansiering
  • Bogføring, regnskab og løn
  • Skat

Brug dine ressourcer optimalt

Brug Partner Revision til alt det praktiske og besværlige omkring virksomhedsstart – så kan du selv bruge dine kræfter og tanker på kernen i din forretningsidé.

Hør mere om dine muligheder

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up