Loading...

Regnskab

Uanset om din virksomhed er i selskabsform eller personlig ejet, så kan vi udarbejde pålidelige årsregnskaber og skattemæssige specifikationer for din virksomhed. Vi klarer også gerne din private indkomst- og formueopgørelse og indberetning af din selvangivelse.

Alle regnskabskrav skal overholdes

Selskaber skal overholde meget detaljerede krav i årsregnskabslovgivningen. Det gælder også iværksætterselskaber. Alle selskaber skal desuden indberette årsrapporten elektronisk til Erhvervsstyrelsen. Vi har kompetencerne og erfaringen der sikrer, at alle krav overholdes – inklusiv indberetning.

Efter regnskabets afslutning og godkendelse assisterer vi også gerne med selskabsselvangivelse og eventuel udbytteangivelse.

Et fleksibelt regnskabssamarbejde

Du kan få præcis den hjælp, du har brug for til virksomhedens regnskab. Fra en aftale, hvor vi klarer det hele – til et samarbejde, hvor du bruger os til at gennemgå og vurdere materialerne, efter du selv har opstillet årsrapporten og udarbejdet de nødvendige specifikationer til skattemyndighederne.

Hør mere om dine muligheder

Bankerne ønsker troværdige regnskaber

Et troværdigt regnskab er af stor betydning for virksomheden. Ikke alene til internt brug. Også samarbejdspartnere og andre interessenter lægger ofte vægt på at kende virksomhedens nøgletal.

Dit regnskab vil i mange tilfælde også være en forudsætning for et godt banksamarbejde. Det kan typisk gælde ved opretholdelse af kreditter i pengeinstitutter, eller hvis der er behov for at optage nye lån til virksomhedens drift eller investeringer.

Med Partner Revision er du sikret et troværdigt regnskab.

Hør hvordan vi kan hjælpe dig

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up