Loading...

Om Partner Revision

Partner Revision er et statsautoriseret revisionsfirma grundlagt i 1968.

Vi er rådgivende revisorer med kontorer i 9 byer i det midt- og vestjyske område. Det betyder, at vi er tæt på størstedelen af vores kunder. Vores 200 dedikerede medarbejdere er klar til at hjælpe dig med rådgivning, revision og regnskab, skat, moms og erhvervsservice. 

Vores vision er enkel

Vi vil være Midt- og Vestjyllands foretrukne revisor for små og mellemstore virksomheder.

Vi vil forblive en attraktiv arbejdsplads, der fortsat uddanner rådgivende revisorer, som medvirker til at skabe værdi for vores kunder.

Vores kunder skal fortsat opleve, at vi er tilgængelige og engagerede, og at vi bestræber os på altid at yde lidt mere, end de forventer.

Gamle nok og unge nok

Vi er gamle nok til at vide, hvad vi snakker om. Unge nok til at udfordre det, vi ved.

Partner Revision har eksisteret siden 1968, og har en god blanding af erfarne og yngre medarbejdere. Vores lange erfaring betyder ikke, at vi hænger fast i gamle mønstre. Vi lytter meget gerne – både til vores kunder og til alt det, der foregår omkring os.

Vores gode og grundlæggende dyder er fast forankret, mens vores værktøjer og metoder følger tidens tempo og muligheder. Hvert år ansætter vi 4-8 elever, og det er med til at holde os alle friske, at der konstant er yngre medarbejdere på vej gennem uddannelse.

Læs mere om hvordan du bliver elev

Vores værdier

Ejerskab

Vi er nysgerrige, proaktive og ser muligheder. Vi løser opgaven og tager ansvar for udførelsen.

Samarbejde

Vi prioriterer konstruktiv dialog, forventningsafstemning og feedback. Vi er tilgængelige og nærværende. Vores samarbejde bygger på tillid.

Kvalitet

Vi er ordentlige og ambitiøse. Vi har høj faglighed og skaber værdi til tiden.

Store nok og små nok

Partner Revision er Danmarks 10. største revisionsfirma. Så vi er store uden at være blandt de allerstørste. Med et stærkt bagland i RevisorGruppen Danmark, kan vi alligevel – på de fleste punkter – måle os rent fagligt med de allerstørste revisionsfirmaer i Danmark.

Det har altid været en bevidst strategi, at vi skal være tæt på vores kunder. Det kan ses ved, at vi har kontorer i de lokalområder, hvor størstedelen af vores kunder har deres dagligdag. Og at du som kunde altid vil møde personlig betjening, når du henvender dig til os personligt eller telefonisk.

Vi er din partner, der rådgiver, hjælper, skubber på og holder igen – og glæder os med dig over et godt resultat. Vi bestræber os på altid at være tæt på. Både i tanke og handling.

 

Se vores kompetencer

Vores historie

Partner Revision blev grundlagt i Herning i 1968. Tanken var at skabe et revisions- og rådgivningsfirma for det lokale erhvervsliv – men med en bredere grundfilosofi, blandt andet omkring rådgivning. Lige siden har vi bestræbt os på at være et skridt foran.  

Se hele vores historie

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange forskellige forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up