Loading...

Revisorgruppen Danmark

Revisorgruppen Danmark er en videnbaseret organisation af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer.

Organisationen blev etableret i 1992, hvor 13 danske revisionsfirmaer blev enige om at etablere et samarbejde. I dag omfatter Revisorgruppen Danmark 22 revisionsfirmaer med 68 kontorsteder, 260 statsautoriserede revisorer og cirka 1.600 medarbejdere. Medlemsfirmaernes samlede omsætning udgjorde i 2014 ca. 1,3 mia. kr.

Grundstenen i samarbejdet var en enighed om, at samarbejdet i Revisorgruppen Danmark skal bruges til at skabe høj kvalitet i arbejdet.

Læs mere om Revisorgruppen Danmark

Tætte lokale relationer

RevisorGruppen Danmark (RGD) startede i en tid, hvor fusioner og globalisering var på alles læber. De 13 firmaer delte det synspunkt, at den danske virksomhedsstruktur er mere lokal, end den er global.

Det er stadig vores holdning, at en sund forretning skal skabes i et tæt og engageret samarbejde med de små og mellemstore virksomheder, som udgør majoriteten af RGD medlemsfirmaernes kunder.

Viden og udvikling i fællesskab

Virksomheder lever og handler i en verden, hvor love og regler forandrer sig med en så eksplosionsagtig fart, at det kan være svært at følge med.

Partner Revision og andre revisionsfirmaer skal hele tiden udvikle og uddanne sig for at følge med. RGD’s medlemsfirmaer har den fordel, at vi kan udvikle os sammen i stedet for hver for sig.

Som en vigtig del af samarbejdet varetager RGD en stor kursusaktivitet, hvor alle medarbejderne mødes på interne kurser til efteruddannelse og fagligt samvær. Vi ser viden og uddannelse som tæt forbundne faktorer.

Suveræne medlemmer

RevisorGruppen Danmark er et samarbejde, hvor alle medlemsfirmaer bevarer deres suverænitet. Partner Revisions samarbejde med de andre revisionsfirmaer i RGD er alene en fagfunktion, der har til formål at sikre den faglige styrke og smidighed. Til glæde for kunderne.

Som kunde mærker du ikke RevisorGruppen Danmark i det daglige samarbejde med Partner Revision. I hvert fald ikke direkte. Men indirekte kommer vores RGD-samarbejde dig til gavn via den viden, kvalitet og udvikling, samarbejdet tilfører vores revisionsfirma.

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up