Loading...

Virksomhed i udlandet

Mange danske virksomheder etablerer sig i udlandet. Det kan være produktion – eller det kan være salgskontor eller lignende, der oprettes i udvalgte lande for at være tæt på kunderne. Vi har hjulpet mange kunder med etablering i udlandet og kan derfor tilbyde dig stor viden og erfaring.

God viden og stærkt netværk

Vi har opbygget stor erfaring i at hjælpe med både etablering og drift i lande mange steder på jordkloden. Det har givet os en god grundviden om både kulturer og regler. Det betyder ikke, at vi er eksperter i alle landes moms- og skatteregler med videre, men vi har opbygget et godt netværk af revisorer i mange lande, som vi samarbejder med.

Partner Revision er ikke medlem af en verdensomspændende kæde af revisionsfirmaer. Vi ser det som en styrke, at vi ikke er bundet til en fast samarbejdspartner i alle lande, men frit kan vælge den samarbejdspartner, der efter vores mening er stærkest i det enkelte land – til den enkelte opgave.

Skat på tværs af grænser

Du kan trække på vores skatteafdeling, som har stor international erfaring. Vi kan bl.a. assistere og rådgive i forbindelse med gennemgang af de samhandelsbetingelser, der anvendes internt i virksomheden/koncernen, herunder også den såkaldte transfer-pricing-dokumentation, som skattemyndighederne i de forskellige lande har interesse i.

Hør mere om dine muligheder

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale filial for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up