Loading...

Rekonstruktioner og konkurs

Hvis din virksomhed kommer i alvorlige likviditetsmæssige problemer, kan vi hjælpe med at udtænke alternativer til en eventuel konkurs. Vi har stor erfaring i at se og undersøge mulighederne – og finde den bedst mulige løsning. Husk, at hurtig handling forbedrer virksomhedens chance for at overleve.

Virksomhedens drift og din privatøkonomi

I nogle tilfælde kan en konkurs afværges ved at udskille rentable grene af virksomheden og lade dem fortsætte i nyt regi. I andre tilfælde kan der måske tilføres ny kapital eller findes omkostningsbesparelser. I et tæt og åbent samarbejde hjælper vi med at undersøge mulige fremtidsscenarier og finde den løsning, hvor din virksomheds fremtidige drift og din privatøkonomi sikres bedst muligt.

Hør mere om dine muligheder

Når konkurs ikke kan undgås

Kan din virksomhed ikke undgå en rekonstruktion eller en konkurs, så har vi uddannelsen og erfaringen til at medvirke som fagkyndige. Og føre dig bedst muligt igennem processen.

Hør mere om dine muligheder

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up