Loading...

Generationsskifte

Et godt generationsskifte kræver god planlægning. Derfor kan du med fordel bringe din revisor på banen i god tid før den påtænkte ændring af ejerforholdene. Planlægningen kan tage år, hvis virksomhedens fremtidige drift skal sikres – og både køber og sælger skal have det optimale ud af det.

Familie eller medarbejder

Et generationsskifte kan ske som salg til en yngre medarbejder, der er kørt i stilling til at overtage sin arbejdsplads. Eller det kan være næste generation i familien, der ønsker at drive virksomheden videre.

I familiehandler er der ofte sammenfaldende interesser mellem sælger og køber – det betyder, at myndighederne har en skærpet interesse i handlernes indhold.

Hør mere om dine muligheder

Tag højde for det uforudsete

Ved planlægning af et generationsskifte skal man være opmærksom på, at der kan ske uforudsete hændelser. Det kan f.eks. betyde, at generationsskiftet bliver aktuelt tidligere, end parterne havde forestillet sig. Som minimum bør man overveje virksomhedens mulighed for fortsat drift, hvis der sker et pludseligt dødsfald i ejer-/ledelseskredsen.

Vi anbefaler, at man tager alle risikoelementer med i betragtning. Og at man forbereder virksomhedens generationsskifte i god tid. Når først det uforudsete sker, så er det for sent at forberede sig på det.

Hør mere om dine muligheder

Vi finder modellen sammen

Der er rigtig mange muligheder og modeller for et generationsskifte. Sammen kan vi finde frem til den overdragelsesform, der passer bedst til den virksomhed, du ønsker at sælge eller købe.  

Hør mere om dine muligheder

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up