Loading...

Køb/salg af virksomhed

Har du planer om at købe eller sælge en virksomhed, så kan vi hjælpe dig med en korrekt vurdering. Både hvis det handler om hele virksomheden, eller det kun er dele af den. Vi sørger for, at alle informationer er til stede, at forudsætningerne er rigtige, og sikrer tilstrækkelige konsekvensberegninger.

Et salg har mange mulige købere

Skal du sælge din virksomhed, kan der være mange købere i spil. Det kan være en helt fremmed køber, der har interesse i at erhverve virksomheden så fordelagtigt som muligt. Det kan være en konkurrent, der ønsker at sætte sig på en større bid af markedet – eller en større virksomhed, der ønsker at udvide sine forretningsområder. Køber kan også være en medarbejder, der ønsker at købe sin arbejdsplads – måske som led i generationsskifte.

Hør mere om dine muligheder

Sikker virksomhedsoverdragelse

En sikker virksomhedsoverdragelse kræver et godt og solidt kendskab til virksomheden samt til dens marked, produkter, nøglepersoner, bogholderi og økonomi.

Der er også en lang række lovgivningsmæssige forhold, der spiller ind på køb og salg, f.eks. selskabsret og skatteret. Som revisorer for virksomheden kender vi de forskellige problemstillinger. Vi ved, hvilke forhold parterne skal koncentrere sig om, og hvilke faldgruber der findes. Vi har viden og erfaring – og har været igennem processen før.

Hør mere om dine muligheder

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up