Loading...

Har din virksomhed et momslån?

Læs om mulighederne for en betalingsordning hos Gældsstyrelsen

Skat15. marts 2022

Mulighed for oprettelse af betalingsordning på 24 måneder

Hvis en virksomhed ønsker at betale åbne poster på skattekontoen i rater, kan der oprettes en betalingsordning. 
Det kræver dog, at virksomheden opfylder en række betingelser.  Bl.a. kan virksomheden kun have én betalingsordning ad gangen, og der kan ikke oprettes en betalingsordning, hvis virksomheden har skattekontogæld til inddrivelse hos Gældsstyrelsen. 
Lige nu koster betalingsordningen 0,7 % i rente om måneden. Renterne skal betales på betalingsordningens sidste rate. Renten er ikke fradragsberettiget og svarer derfor til en normal lånerente på ca. 11 % p.a., og det bør derfor undersøges om der kan opnås finansiering i pengeinstitut i stedet. 


Opret udvidet betalingsordning på 24 måneder i perioden 15. marts til 15. april

En betalingsordning kan normalt højst gælde i ét år - 12 måneder. I perioden 15. marts 2022 til 15. april 2022 er der dog mulighed for at opnå en udvidet betalingsordning på op til 24 måneder, da en del Corona-momslån og A-skattelån forfalder 1. april 2022. 

Søg rådgivning

Hvis du er i tvivl om, hvilken mulighed passer bedst til din situation, så søg rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

 

Tilbage til oversigten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up