Loading...

ReviBoks er Partner Revisions kundeportal, hvor du som kunde kan få adgang til nogle af de dokumenter, som ligger hos os. Det kunne for eksempel være alle dine årsrapporter, som vi har i vores system. Det er også muligt at give specifikke samarbejdspartnere adgang til at se udvalgte dokumenter.

Udover at se dokumenter fra revisoren kan du i ReviBoks også overføre et dokument til din revisor. Det er lige så let som at sende en e-post med en vedhæftet fil, og der er mulighed for at overføre større filer end via e-post.

ReviBoks er sikkert. Siden er krypteret, og man logger på med en sikker 2-faktor login.

Er du ikke oprettet som bruger i ReviBoks, så kontakt din revisor hos os og hør, om det ikke lige er noget for dig. Det er en gratis service, som vi stiller til rådighed for vore kunder.

Klik her for at komme direkte til ReviBoks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up