Loading...

Bogføring

Er du kørt træt i bogholderiet? Så lad os klare besværet for dig. Du kan vælge at overlade hele bogføringsarbejdet til os, eller du kan vælge en løsning, hvor du selv udfører nogle af opgaverne, f.eks. fakturering.

Vi kender dit program

Uanset hvilket bogføringsprogram du anvender, så kan vi hjælpe. Vores erfarne medarbejdere dækker de mest gængse programmer på markedet – og resten sætter de sig hurtigt ind i.

Hør mere om dine muligheder

Du bestemmer hvor og hvordan

Du bestemmer, hvordan vi skal samarbejde. Vi kan komme ud på din virksomhed og udføre opgaverne, eller vi kan løse bogføringen hjemme fra vores kontor. Vi er også fleksible i selve arbejdsformen, f.eks. når det gælder brugen af elektronisk kommunikation som indscanning af bilag, overførsel af data fra kassesystemer med mere.

Hør mere om dine muligheder

Du får det økonomiske overblik

Ved bogføringen skabes der overblik over virksomhedens øjeblikkelige økonomi i form af periodebalancer eller perioderegnskaber. Bogføringen er også grundlag for din virksomheds regnskab/årsrapport.

Hør mere om dine muligheder

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov


Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up