Loading...

Moms

Du skal have et indgående kendskab til danske og internationale momsregler for at sikre en korrekt momsafregning. Hos Partner Revision har vi flere medarbejdere, der synes moms er vildt spændende at arbejde med. Hvorfor ikke lade dem gøre arbejdet?

Korrekt moms i regnskabet

Vores viden og kompetencer om moms er din garanti for, at momsregnskabet holder. Vi hjælper med opbygnng af kontoplan og registreringer af poster i bogholderiet, så balancen leverer de korrekte tal.

Hør mere om dine muligheder

Momsindberetning

Ønsker du hjælp til momsindberetningen, så kan du også trække på os. Det gælder både ved månedlige, kvartalvise og halvårlige momsindberetninger samt de særlige forhold og regler omkring EU-salg, Intrastat med mere.

Hør mere om dine muligheder

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up