Loading...

Vikar i bogholderi eller økonomifunktion

Det kan give store problemer, hvis en af dine nøglemedarbejdere i regnskabsfunktionen bliver syg eller fratræder. Vi kan træde til som vikarer ved såvel akut som planlagt fravær.

Vi klarer alle regnskabsniveauer

Uanset på hvilket niveau din virksomhed mangler assistance, så kan vi tilbyde en vikar med de rigtige kompetencer til din regnskabsfunktion. Det kan være på alle niveauer, lige fra bogholder til økonomichef.

Du kan trække på os i kortere eller længere perioder – alt efter din virksomheds behov.

Hør mere om dine muligheder

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale filial for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up