Loading...

Lønadministration

A-skat, lønsumsafgift, lønrefusion og så videre. Der er faktisk en del administration forbundet med udbetalingen af medarbejdernes løn. Vi kan håndtere alle opgaver inden for lønadministration – så lad os overtage helt eller delvis og brug selv tankerne på noget andet.

Lønregnskab og systemer

Vores erfarne medarbejdere kender de gængse lønsystemer på markedet. Vi har stor erfaring med at klare lønadministrationen for både små og mellemstore virksomheder, for både timelønnede og fastlønnede. Vi har kendskab til love og regler på lønområdet, herunder også overenskomster.

Hør mere om dine muligheder

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up