Loading...

Digitale indberetninger

Stjæler digitale indberetninger til offentlige myndigheder for meget af din tid, så lad os overtage opgaven. Vi har stor erfaring i at foretage de forskellige indberetninger til blandt andet Danmarks Statistik samt på virk.dk og skat.dk.

Indberetninger og digital postkasse

Du kan vælge at autorisere Partner Revision til at foretage alle dine digitale indberetninger for din virksomhed. Så skal du slet ikke bruge tid eller bekymringer på dem.

På samme måde kan du autorisere os til at passe din virksomheds digitale postkasse.

Hør mere om dine muligheder

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up