Loading...

25 års jubilæum hos Partner Revision Herning

Øvrigt23. august 2023

Min fremtid skulle være noget med tal

Partner og statsautoriseret revisor Ole Jespersen-Skree fejrer 25 års jubilæum

-Da jeg skulle finde ud af, hvad jeg ville efter handelsskolen, lå det helt klart. Det skulle være noget med tal.

Og sådan blev det for 47-årige Ole Jespersen-Skree, statsautoriseret revisor og partner i Partner Revision, Herning, der 1. september kan fejre 25-års jubilæum i det ekspanderende revisionsfirma.

-At det blev revisor-vejen, er nok mere en tilfældighed end et bevidst valg. Jeg ville gerne være på et kontor og fandt mig ret hurtigt til rette hos Partner Revision, siger Ole Jespersen-Skree, der er født og opvokset i Herning, og som startede som revisorelev i Herning i slutningen af 90’erne.

Han blev så glad for jobbet og firmaet, at han blev der - og sideløbende med det praktiske arbejde læste han til HD og cand. merc. aud.

25. november 2009 afsluttede han uddannelsen som statsautoriseret revisor og blev i umiddelbar forlængelse heraf optaget som partner i firmaet i 2010.

Ole Jespersen-Skree har en kundeportefølje med mange små og mellemstore virksomheder og har derudover udviklet speciale inden for forsyningsselskaber – el, vand og varme – på Herning- og Ikast-Brande-egnen.

-Da det er offentligt regulerede selskaber, kræver det en special-tilgang til arbejdet, og den jeg har så fået oparbejdet gennem årene, siger den jubilerende revisor, der har et klart svar på, hvorfor han er blevet et kvart århundrede på samme arbejdsplads.

 

Kunderne er vigtige

 

-Partner Revision har udviklet sig, hele branchen har udviklet sig, jeg har nogle virkelig dygtige medarbejdere og gode partnere, og så selvfølgelig alle mine fantastiske kunder. Det er helt afgjort kunderne og samarbejdet med dem, der er med til at drive værket og gør det spændende at gå på arbejde.

For Ole Jespersen-Skree er det vigtigt i forholdet med erhvervslivet og kunderne, at man har et godt samspil.

-Den gode fortrolige korrespondance og kontakt med kunden, det at sætte sig i kundens problemstillinger og løse dem i et sprog, de forstår, er alfa og omega. Virksomhedernes ejere og ledere skal ikke drukne i dokumentationskrav – det er det, vi er eksperter i – men koncentrere sig om, hvad de vil med firmaet, og hvad de har brug for.

-Jeg har den kæmpe fordel at have en masse gode medarbejdere, som tager sig af rugbrødsmotoren og får lavet regnskaber og budgetter, mens jeg er så privilegeret at kunne holde møder med ledere samt ejerkreds og have en god dialog om strategi, fremtid mm.

Privat bor Ole Jespersen-Skree sammen med Gitte, der er uddannet pædagog, har arbejdet som lærer for 0. klasser og i dag bl.a. tager sig af et plejebarn i familien. Selv har Ole og Gitte tre børn, Carla på 10 år, Sophie på 18 år og Philip på 19 år. Familien bor i Gjellerup ved Herning.

Ole er et udpræget familiemenneske. Han prioriterer den så højt, at han fokuserer på at kunne holde fri i weekenden og ikke komme alt for sent hjem til hverdag.

-Det betyder ikke, at jeg ikke kan åbne en computer, når familien er faldet i søvn eller beskæftiget med noget andet. Men ”balance in life” er vigtigt. Til gengæld er jeg 100 procent fokuseret, når jeg er på arbejde, siger Ole Jespersen-Skree med et smil.

Han tager sig tid til venner, går til fodbold- og ishockey-kampe og løber en gang i mellem for at holde sig i form. Når der er tid drager han med familien til sommerhuset i Sæby. Og så har han en lidenskab, der ikke går så godt sammen med revisionsarbejdet, der jo har sin travle sæson om foråret: Skiløb

-Det er ikke nogen god kombination i den travle tid at tage til udlandet for at stå på ski. Men det lykkes ind i mellem med kortere ture.

Direkte adspurgt indrømmer den jubilerende revisor, at han er ”okay til at stå på ski” – hvilket oversat fra midtjysk beskedenhed formentlig betyder, at han er ret god.

-Men jeg holder mig inden for stregerne og kører hverken uden for pisterne eller for vildt. Jeg skal jo på arbejde om mandagen!

---------

Jubilæet fejres med en reception hos Partner Revision i Herning fredag den 1. september kl. 13.00 - 16.00 for kunder, familie, venner, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Tilbage til oversigten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up