Loading...

350 kilometers NÆRHED

Mens Partner Revision med otte kontorer fylder geografisk godt op i Midt- og Vestjylland, har firmaet kunder over hele Danmark. Blandt dem selskabet NordicCell på Østerbro i København, som herfra priser nærheden til Ringkøbing

Kundecases12. november 2019

Relationen har oprindeligt rod i Ølgod og går langt tilbage. Herfra kendte Anders Bek-Pedersen revisoren Søren Høy, der grundlagde sin revisionsvirksomhed i Ringkøbing. I 2003 etablerede Anders Bek-Pedersen egen virksomhed i København, NordicCell, som sælger engangsprodukter til brug i fertilitetsklinikker, hos gynækologer og på fødeafdelinger. Jeg plejer at sige, at vi laver børn, forklarer Anders Bek-Pedersen med et glimt i øjet. Med baggrund i sin personlige relation valgte han fra begyndelsen at bruge revisoren i Ringkøbing, som han og familien allerede kendte. Året efter gik Søren Høy på pension. På det tidspunkt havde han allerede solgt sit revisionsfirma til Partner Revision, og ny mand i spidsen i Ringkøbing var statsautoriseret revisor og partner Søren H. Andersen. For mig var det helt naturligt at fortsætte samarbejdet med folkene i Ringkøbing, der fungerede rigtig godt - også med den nye Søren, siger Anders Bek-Pedersen, der lige siden har holdt fast i sin revisor i Vestjylland.

Den vigtige nærhed

Samarbejdet har lige siden udviklet sig. Vi bruger Partner Revision i alle vores søsterselskaber. Jeg føler, Partner Revision leverer den nærhed, vi alle søger – nøjagtig som den nærhed man søger henne i banken, og som kun de færreste bankkunder opnår i dag. Hos Partner Revision kan de deres kram og har forståelsen af, hvad nær kontakt til kunderne betyder. De tackler de opgaver, vi har behov for, og vi får altid den rådgivning, som vi søger. Netop nærhed i rådgivningen er vigtig for Anders Bek-Pedersen: Og nærheden handler på ingen måde om geografi. Den handler om personer og om kvalitet. For mange selskaber er revisoren bare en person, der kommer forbi én gang om året i forbindelse med regnskabet. Sådan et samarbejde er værdiløst for mig. Jeg har en kontinuerlig og tæt dialog med Søren, selv om der er 350 km imellem os. Vi klarer selv det meste af arbejdet med bogholderiet her i virksomheden. Jeg har brug for Sørens kompetencer som rådgiver – det er det, jeg betaler for. Ikke bare et årligt besøg. 

Investering på betingelse

Også i forhold til private investeringer sparrer Anders Bek-Pedersen med Søren H. Andersen. Jeg er gået ind som kapitalinvestor i flere start-ups, og har hver gang betinget mig, at virksomhederne bruger Partner Revision. Netop på grund af det store fokus på nærhed i dialogen. For en iværksætter er det vigtigt at have én, man altid kan ringe til og få råd og hjælp hos. Især i opstartsfasen. Iværksættere har sjældent deres vigtigste kompetencer indenfor økonomi, regnskaber og økonomistyring. Så der er brug for god rådgivning, siger Anders Bek-Pedersen. En af investeringerne har været i it-selskabet Ordrestyring.dk. Grundlagt af vores tidligere it-mand i NordicCell. Han havde stort set blot en pc, en god idé og kompetencerne til at udvikle den. Han begyndte som iværksætter, og jeg skød penge ind – blandt andet på betingelse af, at han brugte Partner Revision. Det var dog en af de få gange, hvor Søren og jeg ikke var helt enige. Han anbefalede mig ikke at gå ind i projektet. Det har vi grinet af sammen mange gange. Også for nyligt, hvor Søren bidrog i værdifuld exit fra virksomheden, siger Anders Bek-Pedersen.

Fælles passion for fodbold

I det hele taget er samarbejdet mellem Partner Revision og NordicCell baseret på fælles værdier på flere fronter. Vi kan sagtens have et tæt forhold på afstand. Vi begynder de fleste samtaler med lige at runde de seneste resultater i spansk fodbold. Og jeg ved, at jeg kan ringe i weekenderne. Det er ting, der udjævner afstanden. 

I Ringkøbing regner revisoren imidlertid ikke med fodbold i øjeblikket: Jeg har nægtet at se fodbold, siden Barcelona i maj tabte 4-0 til Liverpool og missede finalen i Champions League. Det var en meget stor skuffelse, erkender Søren H. Andersen. Derimod regner han turene til København som spændende og inspirerende kundebesøg: NordicCell er en fantastisk spændende virksomhed at samarbejde med og følge med i udviklingen af på sidelinjen. Virksomheden befinder sig i en branche, vi ellers ikke samarbejder med i lokalområdet, men som en rendyrket international handelsvirksomhed kender vi de økonomiske og regnskabstekniske betingelser for driften. Også her fra lokalområdet. Så afstanden er på ingen måde stor, lyder Søren H. Andersens påtegning til samarbejdet på tværs af landet. 

 

 

Tilbage til oversigten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up