Loading...

Dansk Revision Silkeborg bliver en del af Partner Revision

Per 1. september 2023 bliver Dansk Revision Silkeborg en del af Partner Revision.

Øvrigt5. juli 2023

Kunder og medarbejdere skal have de fordele, en større organisation kan tilbyde. Det er en af årsagerne til, at indehaverne af 'Dansk Revision registreret revisionsaktieselskab i Silkeborg', har valgt at overdrage revisionsvirksomheden til Partner Revision, der i forvejen har kontorsteder i Silkeborg, Herning, Ikast, Brande, Ringkøbing, Skjern, Videbæk og Aarhus.

Fusionen sker med virkning fra 1. september i år. Indehaverne Jan Pedersen, Hanne Pedersen og Claus Nielsen samt medarbejderne i Dansk Revision Silkeborg flytter dernæst hurtigst muligt sammen med Partner Revision i Silkeborg.
Partner i Partner Revision, statsautoriseret revisor Tom Østergaard, Silkeborg, glæder sig også over perspektiverne i sammenlægningen. 

- Dansk Revision i Silkeborg er et veldrevet og velrenommeret revisionsfirma, der naturligt vil kunne indgå i vores regi. Vi er et rigtigt godt match, da vores værdier i forhold til kunder og medarbejdere samt måden at drive vores forretning på stemmer godt overens – og så har vi begge et ønske om at styrke vores position som lokalforankret og med kunden i centrum, siger Tom Østergaard. 

- Nærvær, faglighed og engagement er nøgleord for vores medarbejdere og kunder. Med Partner Revision har vi fundet en samarbejdspartner, som dels har de samme værdier som os og dels kan hjælpe os med at fastholde og udbygge et højt fagligt niveau. 
Det er ingen hemmelighed at lovgivning og regler bliver mere og mere komplicerede og ofte kræver specialviden – sammenlægningen giver os en bedre mulighed for også i fremtiden at rådgive vore kunder og stadig være den lokale revisor. 
Vore kunder vil fortsat blive betjent af de samme revisorer som hidtil, herunder de hidtidige ejere Hanne Pedersen, Claus Nielsen og Jan Pedersen, nu blot som en del af Partner Revision, slutter Jan Pedersen

Silkeborg er en dynamisk by, der ligger indenfor Partner Revisions naturlige markedsområde, og Partner Revision får nu en større afdeling, der er rustet til at matche fremtidens krav til, hvad kunderne må forvente af ydelser fra et kompetent revisionsfirma.

Efter sammenlægningen beskæftiger Partner Revision cirka 200 medarbejdere, og sammenlægningen er en del af revisionsfirmaets målsætning om at opnå en betydelig regional markedsandel i det midtjyske område. Partner Revision indgår desuden sammen med en række mellemstore statsautoriserede revisionsfirmaer i REVISORGRUPPEN DANMARK, der er et fagligt og uddannelsesmæssigt samarbejde.

For yderligere information kontakt:
Tom Østergaard, statsautoriseret revisor, Partner Revision, tlf.: 72 14 43 14
Jan Pedersen, registreret revisor, Dansk Revision tlf. 86 82 99 22

Tilbage til oversigten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up