Loading...

Velkommen til seks nye medarbejdere i Partner Revision

Tirsdag den 1. december 2020

Øvrigt30. november 2020

Partner Revision overtager EY's afdeling i Ringkøbing - og byder den 1. december 2020 velkommen til seks nye medarbejdere!

Partner Revision overtager pr. 1. december EY’s afdeling i Ringkøbing.

Alle seks medarbejdere i EY Ringkøbing fortsætter som medarbejdere i Partner Revision, som fremover vil have 30 medarbejdere i byen. Samlet set beskæftiger Partner Revision efter sammenlægningen cirka 180 medarbejdere i otte midt- og vestjyske byer - Herning, Ikast, Silkeborg, Brande, Give, Ringkøbing, Skjern og Videbæk.

Den daglige ledelse i EY i Ringkøbing, statsautoriseret revisor Ove Iversen, vil fremover også deltage i ledelsen af Partner Revisions afdeling i Ringkøbing sammen med den nuværende ledelse, de statsautoriserede revisorer Søren H. Andersen og Henrik Dalgaard.

Læs hele pressemeddelelsen om Partner Revisions overtagelse af EY's afdeling i Ringkøbing her:

Pressemeddelelse

Tilbage til oversigten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up