Loading...

Opkrævning vedrørende indefrosne feriepenge

Øvrigt2. august 2021

I juli måned har virksomhederne i deres digitale postkasser modtaget brev fra Lønmodtagernes Feriemidler med opkrævning til forfald 1. september 2021.

Beløbet til betaling 1. september 2021 er feriepenge for de medarbejdere, som er på vej mod pensionsalderen, samt indeksering frem til 31. maj 2021.

For virksomheder, som frivilligt har indbetalt alle indefrosne feriepenge senest 31. maj 2021, består opkrævningen kun af indekseringen.

Det oplyses i brevet, at den årlige indekseringssats er 1,5 % for perioden 1/9 2020 til 31/5 2021. Næste års indekseringssats kendes ikke endnu.

Man skal logge ind på www.virk.dk/selvbetjening-feriemidler for at se specifikation af de beløb, der er opkrævet.


Husk rettidig indbetaling – eller besked
Det er vigtigt, at man betaler til tiden, idet man dermed samtidig tilkendegiver, at man gerne vil beholde de resterende indefrosne feriepenge, som ikke er opkrævet endnu.

Hvis man ikke betaler til tiden, skal man huske senest 31. august 2021 at give besked om, at man fortsat ønsker at beholde de resterende indefrosne feriepenge.

 

Tilbage til oversigten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up