Loading...

Partner Revision overtager PwC’s afdelinger i Ringkøbing og Skjern

Bestyrelsesformand i Partner Revision, statsautoriseret revisor John Andersen, Skjern, glæder sig over perspektiverne i sammenlægningen, der falder godt i tråd med Partner Revisions strategi om at være lokalt forankret og med kunden i centrum.

Øvrigt17. december 2019

Som led i den strategiske planlægning har PwC ønsket at afhænde sine afdelinger i Ringkøbing og Skjern. Da Partner Revision er en markant aktør på revisionsmarkedet i det midt- og vestjyske område var det et naturligt valg. Partner Revision har i forvejen kontorer i både Ringkøbing og Skjern, og efter sammenlægningen vil der på disse kontorer tilsammen være cirka 55 medarbejdere, heraf 6 statsautoriserede revisorer.

Med så betydelig en størrelse i det vestjyske område vil Partner Revision øge sine muligheder for at rekruttere og udvikle kompetente medarbejdere, som er rustet til at matche fremtidens krav til, hvad kunderne må forvente af ydelser fra et kompetent revisionsfirma til en konkurrencedygtig pris.

Alle 23 medarbejdere i PwC Ringkøbing og Skjern fortsætter som medarbejdere i Partner Revision. Den daglige ledelse i PwC i Ringkøbing og Skjern, de statsautoriserede revisorer Henrik Dalgaard og Henrik Ludvigsen, vil fremover også deltage i ledelsen af Partner Revisions afdelinger i Ringkøbing og Skjern sammen med den nuværende ledelse, de statsautoriserede revisorer Søren H. Andersen og John Andersen.

“Det glæder os meget, at Partner Revision bliver ny arbejdsgiver for alle vores tidligere medarbejdere i Ringkøbing og Skjern. Vi opfatter Partner Revision som en stærk og seriøs aktør på revisionsmarkedet i det midt- og vestjyske. Et godt værdisæt og ikke mindst god kemi har været afgørende for, at vi har kunnet indgå en god aftale for begge parter,” fortæller Christian Fredensborg Jakobsen, direktør og partner i PwC.

Efter sammenlægningen beskæftiger Partner Revision cirka 175 medarbejdere i 8 midt- og vestjyske byer. Sammenlægningen er en del af revisionsfirmaets målsætning om at opnå en betydelig regional markedsandel i det midt- og vestjyske område.  Partner Revision indgår desuden sammen med en række mellemstore statsautoriserede revisionsfirmaer i REVISORGRUPPEN DANMARK, der er et fagligt og uddannelsesmæssigt samarbejde.

For yderligere information kontakt bestyrelsesformand John Andersen på mobil 2012 6685 eller kommunikationschef og partner hos PwC Pernille Stokholm Bøg på mobil 5183 7948.

Tilbage til oversigten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up