Loading...

Mode og tekstil

Har du ansvaret i en mode- og tekstilvirksomhed, så er du i en branche under konstant udvikling. En branche, hvor det er vigtigt at være omstillingsparat. Hos Partner Revision har vi en bred kundegruppe inden for mode og tekstil, og vi er altid ajour med udviklingen. Også på dit felt.

Revision og rådgivning til alle

Vi har mange års erfaring med revision og rådgivning inden for mode- og tekstilbranchen. Vi er derfor klædt godt på til at gøre en forskel for alle mærker – private labels til stærke og unikke brands. Du får mange stærke kompetencer med Partner Revision:

  • Private label
  • Own label
  • Varekøb i udlandet
  • Global økonomi

Indkøb og produktion i udlandet

Mange virksomheder får produceret sine varer i udlandet – bedst og billigst. Også indkøb sker i høj grad i udlandet. Handel med udlandet kræver stor indsigt i kulturen og økonomien i de aktuelle lande.

Det betyder, at virksomhedernes økonomi ikke alene er påvirket af den danske økonomi - den globale økonomi spiller en stor og vigtig rolle.

Med Partner Revision får du en samarbejdspartner, der har stor erfaring med handel på tværs af landegrænser. Fra uskrevne og kulturelt betingede regler til lovgivning.

Hør mere om dine muligheder

“Vi har gennem mange år sparret med Partner Revision om økonomien. Jeg oplevede, at vi på den måde fik de input, vi savnede og ønskede. I en privatejet familievirksomhed som JBS er god kemi utrolig vigtigt. For os handler samarbejdet naturligvis om revision, økonomisk sparring og faglighed men i høj grad også om tillid.”

Michael Alstrup
Administrerende direktør, JBS Textile Group

Se hvordan vi gjorde en forskelSe flere referencer

Vi er med, når Danmark er for lille

Detailbutikker i både Danmark og resten af verden er i hård konkurrence, og det er vigtigt at finde nye markeder og afsætningsmuligheder. Mange virksomheder bliver nødt til at ekspandere via eksport – ikke mindst via nethandel.

Du kan trygt regne med, at vores kompetencer rækker ud over alle grænser. Også når salget foregår online.

Hør mere om dine muligheder

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov


Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up