Loading...

Service- og rådgivningsvirksomheder

Betegnelsen service- og rådgivningsvirksomhed favner mange forskellige erhverv. Hos Partner Revision har vi da også en bred kundegruppe inden for dette område. Det betyder også, at vi har en stor og bred erfaring, der dækker alle de former for revision og rådgivning, din virksomhed har brug for.

Revision og rådgivning


Uanset hvilken service eller rådgivning, din virksomhed tilbyder – så er vi klar til at hjælpe med revision og rådgivning. Vores kompetencer er altid ført ajour – og vores erfaring går mange år tilbage. Vi kender alt til både udfordringer og muligheder inden for bl.a.:

  • Liberale erhverv
  • Restaurationsvirksomheder
  • Reklamevirksomheder
  • Rådgivning

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up