Loading...

Skatterådgivning

Korrekt afregning af skat er vigtigt og kan være tidskrævende. Det gælder både for din privatøkonomi og for din virksomhedsøkonomi. Er der fejl i de skattemæssige forhold, kan det blive dyrere end nødvendigt. Lad os sikre dig korrekt afregning gennem professionel skatterådgivning og skatteoptimering.

Vi er eksperter i din skat

Rådgivning om skattemæssige forhold – herunder skattemæssig optimering – er en af vores hovedkompetencer. Vores uddannelse som statsautoriserede revisorer er den eneste uddannelse, der indeholder krav om, at man opnår et indgående kendskab til både dansk og international beskatning.

Hør mere om hvordan det kommer dig til gode

Specialafdeling til skat og moms

Alle revisorer hos Partner Revision har en unik ekspertise på skatteområdet gennem uddannelse, efteruddannelse og praktisk erfaring. Derudover har vi vores egen specialiserede skatteafdeling med medarbejdere, som udelukkende beskæftiger sig med skatte- og momsmæssige problemstillinger.

Vores egne skatteeksperter er løbende i kontakt med flere andre af landets absolut førende skatterådgivningsfirmaer. Hele vores skattemæssige set-up er din sikkerhed for, at vi altid vælger den optimale løsning.

Hør mere om dine muligheder

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up