Loading...

Iværksætter

Brænder du for at starte noget nyt – eller har du allerede taget springet? Lad os hjælpe dig med det kedelige og tidskrævende papirarbejde, så kan du koncentrere dine kræfter om kernen i dit iværksætteri og din forretningsidé. Der er nok at se til, og det er vigtigt at komme godt fra start.

Fokusér på det, du er god til

Som iværksætter er der mange ting, som du skal overveje og beslutte allerede tidligt i forløbet. Vi kender situationen og udfordringerne, da vi har stået i den før – og givet sparring til mange idérige og foretagsomme ildsjæle. Lad os hjælpe dig med det kedelige og tidskrævende papirarbejde, så du kan fokusere på det, du er god til.

Hør mere om dine muligheder

Din sparringspartner

Drag nytte af vores viden og erfaring indenfor iværksætteri. Du kan bruge os som din sparringspartner til bl.a.:

  • Forretningsplan
  • Ejerstruktur og virksomhedsform
  • Diverse registreringer – CVR-nr., momsregistrering, etc.
  • Samarbejdspartnere
  • Budgetter og finansiering
  • Bogføring, regnskab og løn
  • Skat

“Som iværksætter er det vigtigt for mig at fokusere på det, jeg er god til. Revisoren er en investering, der rækker ud over to streger. Jeg får sparring og bliver udfordret i forhold til tallene i min forretning. Det kan være med til at forbedre den bundlinje, der skal sættes to streger under.”

Niels-Henrik Jespersen
CEO, WellComm

Se hvordan vi gjorde en forskelSe flere referencer

Få 3 timers gratis sparring

Partner Revision tilbyder dig 3 timers gratis sparring i forbindelse med opstart af virksomhed. Det gælder, hvis du overvejer at etablere virksomhed, hvis du har en nyetableret virksomhed, og hvis du skal overtage en eksisterende virksomhed.

Hør mere om dine muligheder

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up