Loading...

Sundhed

Vi har stor erfaring med revision og rådgivning inden for sundhedssektoren og holder os hele tiden ajour med de mange særlige regler inden for de forskellige fagområder. Det sikrer dig en stærk og professionel partner, som kan løse udfordringer og se muligheder i netop dit erhverv og din praksis.

Ydelser til en sund forretning

Uanset om du er læge, tandlæge, ørelæge, fysioterapeut eller psykolog, så tilbyder vi en lang række ydelser, der kan optimere din forretning. Fra den daglige drift til regnskab og rådgivning om køb/salg af praksis. Vores ydelser omfatter:

  • Administration – effektivisering/outsourcing
  • Løbende opfølgning/perioderapporteringer
  • Lønsumsafgifter
  • Regnskab
  • Selskabsstruktur
  • Generationsskifte/køb/salg

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up