Loading...

Handelsvirksomheder

En handelsvirksomhed har mange forskellige udfordringer, når det gælder økonomiske forhold. Hos Partner Revision kender vi den virkelighed, din virksomhed møder og agerer i, og vi er altid ajour med reglerne og udviklingen. Derfor kan vi rådgive dig til at stå stærkere.

Værdiskabende revision og rådgivning

Vi har stor erfaring i at arbejde med handelsvirksomheder. Både nationalt og internationalt. Vores mange, tætte samarbejder har givet os et indgående kendskab til handelsbranchen, så vi kan tilbyde værdiskabende revision og økonomisk rådgivning på flere niveauer.

Blandt andet kan vi hjælpe dig med:

  • Omkostningsstyring
  • Nøgletal
  • Benchmark
  • Driftsoptimering

“Vi får meget mere end tal ud af samarbejdet med Partner Revision. Vi vender mange beslutninger med Partner Revision, og fordi det er et stort firma, rummer de mange forskellige kompetencer. Så vi får altid kvalificerede svar på vores spørgsmål.”

Jens Fisker
Ejer, Jens Fisker A/S

Se hvordan vi gjorde en forskelSe flere referencer

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up