Loading...

Detail

Din detailvirksomhed konkurrerer ikke kun på pris. Det er i høj grad afgørende, at du leverer god service, er innovativ og hele tiden er med på sidste nye trends. Vi har stor viden om detailområdet og tilbyder både revision og rådgivning.

Økonomisk rådgivning

Med baggrund i en stor viden om detailbranchens særlige økonomiske udfordringer og forhold kan vi rådgive dig til optimering af forretningen. Så står du stærkere i en tid med konstant udvikling.

Vi har blandt andet erfaringer indenfor:

  • Webhandel
  • Kassesystemer
  • Nøgletal
  • Branchetal
  • Benchmark

“Vi søgte en revisor, der som os arbejder med kvalitet og service. Vi kan altid komme i kontakt med Tommy eller en af de øvrige medarbejdere, hvis vi har brug for et hurtigt råd eller svar. I dag servicerer Partner Revision ud over sparring og udarbejdelse af årsregnskaber også Luxo Living med en administrativ medarbejder, som en dag om ugen tager sig af bogføring, betalinger og løn, så vi kan koncentrere os om det, der giver merværdi til virksomheden.”

Rasmus Bøgelund Henriksen
Indehaver, Luxo Living

Se hvordan vi gjorde en forskelSe flere referencer

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up