Loading...

Andelsboligforeninger

Er din andelsboligforening sund? Vi har stor erfaring i at samarbejde med andelsboligforeninger. Både revision og rådgivning. Og vi har en stor viden om, hvad det kræver at drive en sund andelsboligforening, der lever op til alle lovkrav – for eksempel i forbindelse med nøgletalsoplysninger.

Finansiering og administration

Vi tilbyder rådgivning om finansiering af andelsboligforeningen, herunder en vurdering af, hvordan valg af finansiering har betydning for andelskronen. Du kan også få bistand til diverse administrative ydelser.

 

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up