Loading...

Brancher

Du kan bruge Partner Revision lige, som du vil. Vi har en bred palet af kompetencer til dagligt overskud i din virksomhed og bred erfaring indenfor en række brancheområder.

Andelsboligforeninger

Vi har stor erfaring med andelsboligforeninger og ved, hvad det kræver at drive en sund andelsboligforening, der lever op til alle lovkrav.

Detail

Vi har stor viden om detailområdet og tilbyder både revision og rådgivning og er eksperter i at rådgive dig, så står du stærkere i en tid med konstant udvikling.

Forsyning

Vi har altid opdateret kompetencerne og tilbyder stor erfaring med revision og rådgivning af forsyningsselskaber.

Handel

Hos Partner Revision kender vi den virkelighed, din handelsvirksomhed møder og agerer i, og vi er altid ajour med reglerne og udviklingen.

Håndværk og byggeri

Vi har stor erfaring fra tætte samarbejder med mange i din branche – og er klædt på til at støtte din virksomheds udvikling.

Iværksætter

Lad os hjælpe dig med det kedelige og tidskrævende papirarbejde, så kan du koncentrere dine kræfter om kernen i dit iværksætteri.

Mode og tekstil

Hos Partner Revision har vi en bred kundegruppe inden for mode og tekstil, og vi er altid ajour med udviklingen. Også på dit felt.

Produktion

Vi har en bred kundegruppe af industri- og produktionsvirksomheder og vi er også klar med stærk og professionel hjælp og sparring til din.

Service og rådgivning

Hos Partner Revision har vi en stor og bred erfaring, der dækker alle de former for revision og rådgivning, din service- og rådgivningsvirksomhed har brug for.

Skoler og institutioner

Vi har mange gode samarbejder med skoler og institutioner. Derfor ved vi, hvad det kræver at drive din skole/institution sundt og kompetent.

Sundhed

Vi har stor erfaring med revision og rådgivning inden for sundhedssektoren, og kan løse udfordringer og se muligheder i netop dit erhverv og din praksis.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up