Loading...

Håndværk og byggeri

Håndværk og byggeri er en branche i konstant udvikling. Derfor er branchekendskab og forståelse vigtigt for at give en god rådgivning og optimal revision. Vi har stor erfaring fra tætte samarbejder med mange i din branche – og er klædt på til at støtte din virksomheds udvikling.

Rådgivning til små og store

Din størrelse er ikke afgørende for os. Vi har en bred kundegruppe og arbejder tæt sammen med både helt små håndværksfirmaer og store leverandører til byggeriet. Både nationalt og internationalt. Foruden revision giver vi professionel rådgivning om bl.a.:

  • Tilbudsgivning, entrepriseret m.v.
  • Leje af arbejdskraft – udenlandsk arbejdskraft, særlige skattemæssige regler
  • Udlæggerpenge, skattefri diæter
  • Styring af likviditet/garantirammer
  • Optimering af forretningsgange vedr. sagsstyring
  • Risikostyring
  • Budget og rapportering til banker

“Partner Revision har siden etableringen løbende sparret med mig om udviklingen af virksomheden. Jeg trives med sikkerhed og tillid. Det får jeg med faste rådgivere, som kender mig og min virksomhed. Det giver knap så ondt i maven i en konjunkturfølsom branche.”

Lone Frederiksmose
Indehaver, DK Totalentreprise

Se hvordan vi gjorde en forskelSe flere referencer

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up