Loading...

Forsyning

Hele forsyningsområdet er omfattet af mange regler og lovkrav, jævnlige ændringer – og skiftende politiske udmeldinger. Vi har altid opdateret kompetencerne og tilbyder stor erfaring med revision og rådgivning af forsyningsselskaber.

Revision og rådgivning

Vi tilbyder revision til alle former for forsyningsselskaber – og rådgivning, der kan optimere forretningen ud fra gældende love og regler. Vi samarbejder bl.a. med:

“Vi bruger Partner Revision i forhold til både daglig regnskabsmæssig drift og som sparringspartner, fordi de råder over kompetencer inden for vores branche. Med hele tiden nye politiske afgiftsvinde har vi undervejs af og til følt os som passagerer i en robåd på Atlanterhavet. Derfor har det været et godt sikkerhedsnet at have dygtige rådgivere til at hjælpe med kursen.”

Henrik Kraglund
Bestyrelsesformand, Brande Fjernvarme

Se hvordan vi gjorde en forskelSe flere referencer

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up