Loading...

Skoler og institutioner

Vi har mange gode samarbejder med skoler og institutioner. Både nye og veletablerede. Derfor ved vi, hvad det kræver at drive din skole eller institution sundt og kompetent, og samtidig overholde de mange skiftende lovkrav. Det gør os til en god sparringspartner på alle niveauer.

Revision og rådgivning


Vi har stor erfaring med revision og rådgivning til skoler og institutioner af alle slags. Vi er også klar til at give sparring og hjælp til at optimere driften af din:

Regnskab og revision hos dig

Vi tager gerne ud og laver revision og regnskab på din adresse. Du kan forvente, at vi kan rapportere om årets resultat og andre væsentlige forhold inden dagen er omme.

Hør mere om dine muligheder

“Uhre Friskole har lige fra starten, siden 2005, haft Partner Revision som vores revisor. Partner Revision er en stor spiller på markedet, og de har rigtig meget erfaring på friskoleområdet. Det kan vi mærke på den måde, at vi altid får god rådgivning, når vi henvender os med spørgsmål.”

Kent Lykke
Skoleleder, Uhre Friskole

Se hvordan vi gjorde en forskelSe flere referencer

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisorer har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up