Loading...

Moms og afgifter

Moms- og afgiftsområdet er kompliceret at gennemskue. Derfor er det både tidskrævende og risikofyldt for mange virksomheder at kaste sig ud i på egen hånd. Forkert momsafregning kan blive dyrt. Vi arbejder med moms og afgifter hver dag og kender alle reglerne, så du kan spare meget ved at bruge os.

Korrekt momsafregning kræver specialviden

Der er efterhånden kommet mange specialregler for forskellige områder. Det gælder f.eks. moms i forhold til handel med udlandet – indenfor og udenfor EU. Andre særlige momsregler er gældende for handel med bestemte produkttyper som skrot, mobiltelefoner, PC’ere og meget andet.

Vores revisorer har et godt kendskab til alle reglerne og holder sig altid ajour. Derfor kan de hjælpe dig med at sætte fakturering og bogføring op, så du får håndteret moms og afgifter helt korrekt. Ved særligt komplicerede områder og udfordringer, kan vi trække på specialisterne i vores egen skatteafdeling eller på eksterne momseksperter.

Hør mere om dine muligheder

Specialafdeling til skat og moms

Alle revisorer hos Partner Revision har en unik ekspertise på skatteområdet gennem uddannelse, efteruddannelse og praktisk erfaring. Derudover har vi vores egen specialiserede skatteafdeling med medarbejdere, som udelukkende beskæftiger sig med skatte- og momsmæssige problemstillinger.

Vores egne skatteeksperter er løbende i kontakt med flere andre af landets absolut førende skatterådgivningsfirmaer. Hele vores skattemæssige set-up er din sikkerhed for, at vi altid vælger den optimale løsning.

Hør mere om dine muligheder

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov

Vi rådgiver om mange andre forhold – eksempelvis køb og salg af virksomheder, fusioner, generationsskifte og investeringer. Det gør vi, fordi vi som virksomhedens revisor har en dyb indsigt i vore kunders forhold. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dine unikke behov. Kontakt din lokale filial for at høre mere om dine muligheder.

Book et møde med en revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up