Loading...

Morgenmøde 'ESG - bliv klar til den grønne omstilling'

Øvrigt9. februar 2024

Partner Revision vil gerne invitere dig til et morgenmøde i Ringkøbing med fokus på den grønne omstilling og de ESG-krav, som bliver mere og mere afgørende for mange virksomheders konkurrenceevne.

Vi har inviteret Ringkjøbing Landbobanks administrerende direktør John Fisker til at fortælle om hvordan skærpede krav og øget fokus på ESG påvirker både banken og bankens kunder nu og i fremtiden. 

Direktør Claus Bo Hansen fra Partner Revision vil komme ind på, hvordan Partner Revision forbereder sig på en verden, hvor ESG og bæredygtighed vil komme til at fylde meget i vores arbejde og dialog med kunderne.

Slutteligt har vi inviteret HV-Transports kommercielle direktør Simon Haubjerg Jørgensen til at komme og dele ud af deres viden om emnet. Som vinder af ’Den Grønne Transportpris’ i 2021 og ESG-prisen i 2023, er HV-Transport nået meget langt på området.

 

Tid og sted

Onsdag den 21. februar 2024 i Pakhuset, Nørredige 7, 6950 Ringkøbing

Program

7.45: Ankomst, morgenmad og velkomst

8.00: Indlæg om bæredygtighed og ESG

  • Hvordan påvirker det vores virksomheder og kunder - nu og i fremtiden?
  • Inspiration og viden fra HV-Transport

9.30: Tak for i dag
 
Du er velkommen til at invitere en ledsager med.
 
Vi glæder os til at se dig!

Tilmelding

Tilmeld dig på knappen nedenfor og du er velkommen til at invitere en ledsager med. Tilmeldingen foregår efter først til mølleprincippet, og sidste frist for tilmelding er 16. februar.

 Tilmeld mig

 

Vi glæder os til at se dig!

Tilbage til oversigten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up