Loading...

Uhre Friskole sætter pris på godt samarbejde

Kundecases3. april 2017

"Uhre Friskole er fra 2005, og lige fra starten har vi haft Partner Revision som vores revisor. Vi sætter stor pris på forpligtende og langvarige partnerskaber med de firmaer, vi handler med og køber service hos.
 
Det betyder meget for os, at medarbejdere fra Partner Revision deltager sammen med friskolefolk i kurser, der retter sig mod budget og administrative styreprogrammer. Det giver en god kontakt mellem skole og revisor, og det vidner om en seriøs interesse i friskolerne, som rækker langt ud over det rent revisionsmæssige.

Partner Revision er en stor spiller på markedet, og de har rigtig meget erfaring på friskoleområdet. Det kan vi mærke på den måde, at vi altid får god rådgivning, når vi henvender os med spørgsmål."
 
Kent Lykke, Skoleleder
Uhre friskole

Tilbage til oversigten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up