Loading...

Admipartner i Ikast bliver en del af Partner Revision

Den administrative servicevirksomhed AdmiPartner Ikast er blevet del af Partner Revision.

Se publikation

Kundecases2. december 2017

Bag AdmiPartner står registreret revisor Lars Schmidt Johannsen og statsautoriseret revisor Allan Christensen, der har valgt at sælge deres virksomhed til Partner Revision.

- Overdragelsen til Partner Revision er en naturlig og oplagt mulighed, da vi allerede gennem mange år har haft et godt samarbejde, siger Lars Schmidt Johannsen.

- Med sammenlægningen kan vores kunder drage nytte af de fordele, en større organisation kan tilbyde både fagligt og udviklingsmæssigt.

I forbindelse med salget er Lars Schmidt Johannsen og Birgitte Meidahl, der har drevet virksomheden, fortsat som del af Partner Revision med placering i afdelingen i Ikast. Her glæder statsautoriseret revisor og administrerende direktør, Lars Ole Mortensen, sig også over perspektiverne i opkøbet:

- AdmiPartner er en veldrevet og velrenommeret virksomhed med erhvervsservice og regnskabsassistance, der naturligt kan indgå i vores regi og styrke vor erhvervsserviceafdeling i Ikast, som fremover vil omfatte otte kompetente medarbejdere, siger Lars Ole Mortensen.

Erhvervsserviceafdelingerne i Partner Revision tilbyder kunderne assistance i forhold til administrative opgaver som blandt meget andet bogføring og løn. Enten som outsourcet funktion eller med en erhvervsservicemedarbejder fra Partner Revision som insourcet assistance i kundens virksomhed.

- Uanset hvad, så frigiver erhvervsservicedelen ressourcer hos kunderne, og det er netop det koncept, der har skabt et stærkt fundament hos AdmiPartner, siger Lars Ole Mortensen.

For Lars Schmidt Johannsen personligt er en ring med opkøbet blevet sluttet. Han begyndte sin revisormæssige uddannelse og karriere som elev hos Højmose Kristensen i Herning, der blev fundamentet for grundlæggelsen af Partner Revision:

- Jeg var faktisk også med til at åbne og løbe Partner Revisions afdeling i Ikast i gang i 1975. Så det er rart at være en del af det igen, siger han.

Tilbage til oversigten Se publikation

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up