Loading...

Krav om registrering af varebiler

Nyt krav for varebiler mellem 2.000 og 3.500 kg

Øvrigt8. marts 2019

I disse dage dumper en skrivelse ind i virksomhedernes digitale postkasser om en registrering på deres varebiler, som skal foretages senest 1. juli 2019.

Det drejer sig om varebiler med en totalvægt mellem 2.000 kg. og 3.500 kg., som skal registreres for anvendelse til enten "Firmakørsel" eller "Godkørsel for fremmed regning".

På Færdelsstyrelsens hjemmeside www.varebilskrav.dk kan man få en oversigt over reglerne.

Hvis der er tale om "Godskørsel for fremmed regning", er der en del krav om tilladelser og uddannelser, som vi ikke vil komme ind på her. 

For rigtig mange virksomheders varebiler vil der være tale om "Firmakørsel". I det tilfælde er der kun tale om en enkelt registrering i motorregistret. Denne foretages på https://motorregister.skat.dk, hvor man skal logge ind. Herefter skal man vælge menupunktet "Registrering", "Rediger tilladelse", hvor man får mulighed for at vælge firmakørsel.

 

Tilbage til oversigten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up